Zwangerschapsmassage

Massages en behandelingen; vóór-, tijdens- & na de zwangerschap

Kinderwens; heb je een sterke kinderwens en gaat het zwanger worden niet vanzelf? Shiatsu is zeer geschikt als ondersteunende behandeling bij zowel je poging om natuurlijk zwanger te worden als naast een IUI of IVF traject.    

Een zwangerschapsmassage;

Is altijd helemaal aan jouw specifieke wensen en/of klachten aangepast. Iedere behandeling is persoonlijk, er vindt vooraf altijd overleg plaats. Als aanstaande mama is dit geen overbodige luxe; je verdient het om heerlijk in de watten te worden gelegd! Je lijf is hard aan het werk er veranderd veel en dat voel je, zowel mentaal als fysiek. Daarom is het extra belangrijk om te luisteren naar wat je lichaam je vertelt en om tijd en ruimte voor jezelf en de kleine te nemen. WABI SABI heeft een speciale zwangerschapstafel; je kan hier heerlijk op je buik liggen en hoeft even niets anders te doen dan genieten! De massage wordt met huisgemaakte olie op de blote huid uitgevoerd. Ontspanning bevordert de bloedsomloop, voorziet je kind van meer zuurstof en voedingstoffen, vermindert cortisol (stress hormoon), ontspant vermoeide en gespannen spieren, lost kuitkrampen op, verlicht zwangerschapskwaaltjes en geeft ruimte en rust in je hoofd. Na de massage voel je ontspannen en energiek.

  • Heerlijk op je buik
  • Ontspannend & Rustgevend
  • Wees welkom!

Overtijdbehandeling;

Ben je 40+ weken zwanger? Wil je graag voorkomen dat je medisch wordt en ingeleid gaat worden? Maak dan een afspraak voor een overtijdbehandeling bij WABI SABI. Deze behandeling kan net dat laatste zetje geven om de bevalling in gang te zetten.

Op een natuurlijke manier zorgen een ontspannende massage in combinatie met acupressuur voor een zachte uitnodiging naar je lichaam en je kindje.

  • Ontspannen je bevalling tegemoet
  • Stimulerend en opwekkend
  • Natuurlijke uitnodiging

Mama massage;

Het continu tillen van je baby – en wellicht ook een peuter erbij – is best zwaar! Deze Mama Massage is erop gericht om je rug, nek, schouder en armspieren te ontzien, werkt zowel ontspannend als preventief. Daarnaast is een uurtje voor jezelf best fijn!

  • Even een uurtje opladen
  • Al jouw aandachtsgebieden worden behandeld
  • Verbindt & ontspant hoofd-hart-lijf

Verdere specialisaties;

Naast massages rondom de zwangerschap ben ik ook gespecialiseerd in Shiatsu en ontspanningsmassages.

Tip: geef iemand een massagebon cadeau!

*Duo massages zijn in overleg ook mogelijk.

Schuiven naar boven