Praktijk Wabi Sabi

Extra info

Tarieven

Je kunt online boeken, maar bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook altijd op: 0619618100 of info@shiatsuamsterdam.com

Tijdens behandelingen wordt de telefoon niet opgenomen. Laat een boodschap achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Vergoedingen

Shiatsu behandelingen (dus ook tijdens de zwangerschap!) komen voor vergoeding in aanmerking als je aanvullend verzekerd bent. Het eigen risico wordt niet aangesproken. Voor een overzicht van vergoedingen per verzekeraar voor 2019 kijk op deze pagina van zorgwijzer.nl.

Ik ben aangesloten bij de SVN en de RBCZ.

Annuleren

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd.

No shows / afspraken die niet of korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd worden altijd in rekening in rekening gebracht. Ook als je wilt verzetten, naar een later moment.

Locatie & contact

Het Praktijk adres is:

Wabi Sabi
Krugerstraat 5a
1091 LB Amsterdam

Telefoon: 0619618100
Mail: info@shiatsuamsterdam.com

De praktijk is aangesloten bij

KvK nummer: 34322867
SVN: 201046
RBCZ9: 11239R
AGB zorgverlenerscode: 90040382
AGB praktijkcode: 90018813

Openingstijden

Maandag        17.30 – 21.00
Dinsdag          9.30 – 12.30
Woensdag      gesloten
Donderdag     15.00 – 21.00
Vrijdag            9.30 – 14.30

Privacy, geheimhouden & dossier

Alle informatie die je mondeling en/of schriftelijk geeft wordt als vertrouwelijk behandeld en valt onder de geheimhoudingsplicht van Barbara Kluit, Praktijk Wabi Sabi. Deze geheimhoudingsplicht valt onder je rechten die vermeld staan in wetten zoals de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst), de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) en de WKCZ (Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector). In deze wetten zijn de rechten en plichten van hulpverleners en cliënten vastgelegd.

Barbara Kluit, Praktijk Wabi Sabi zal alleen informatie aan derden geven wanneer je daar schriftelijk toestemming voor geeft. De therapeut mag alleen in noodsituaties de geheimhoudingsplicht doorbreken, bijvoorbeeld als mensen in gevaar zouden komen. In de behandelovereenkomst wordt van jou een akkoordverklaring gevraagd dat de informatie gebruikt mag worden tijdens vertrouwelijk intercollegiaal overleg, intervisie en supervisie.

Je dossier wordt na beëindiging van de hulpverlening bewaard volgens de wettelijke verplichte bewaartermijn en wordt daarna vernietigd. Je bent gerechtigd het dossier eerder te laten vernietigen. Je dient hiertoe een schriftelijk verzoek in te dienen.

PRIVACY OP DE ZORGNOTA

Op de zorgnota die je ontvangt staan onderstaande gegevens. Deze gegevens worden door de zorgverzekeraar gevraagd, zodat je deze nota bij uw zorgverzekeraar kunt declareren.

1. Je naam, adres en woonplaats.

2. (eventueel) je geboortedatum.

3. De datum van de behandeling.

4. Het polisnummer, je klant- of relatienummer van de zorgverzekeraar.

5. Een korte omschrijving van de behandeling, zoals bijvoorbeeld ‘Shiatsu behandeling’.

6. De kosten van het consult. 

Schuiven naar boven